۱۳۹۳ تیر ۱۵, یکشنبه

تاکید صالح علا بر پرهیز از تقلید و تکرار در برنامه های تلویزیونی

محمد صالح علا گفت: کار در حوزه طنز بسیار دشوار و ژرف است به واقع طنز کار فرهیختگان است و باهوش ترین و علمی ترین شخصیت های گذشته ما دستی در طنز داشته اند.

به گزارش ایسنا، محمد صالح علا با اشاره به اینکه کار در حوزه طنز بسیار دشوار و ژرف است و همه فرهیختگان و دانشمندان طناز هستند، گفت: به واقع طنز کار فرهیختگان است و باهوش ترین و علمی ترین شخصیت های گذشته ما دستی در طنز داشته اند.
وی تکراری بودن را یکی از عوامل نامطلوب بودن طنزها دانست و گفت: در برنامه سازی به ویژه در حوزه طنز و شعر و ادب باید نوآوری داشت و از کارهای تکراری و بدون خلاقیت پرهیز کرد.
صالح علا در پاسخ به این سوال که صدا و سیما تا چه حد می تواند در معرفی بزرگان و پیشکسوتان شعر و ادب به نسل امروز موثر باشد؟ گفت: صدا و سیما نقش مهمی در معرفی مفاخر و بزرگان این سرزمین به نسل امروز به ویژه جوانان و نوجوانان دارد که باید تلاش های زیادی در این حوزه انجام دهد، رسانه باید نیازهای مخاطبان خود را بشناسد و مطابق با نیازها، خواسته ها و سلیقه های آنان برنامه سازی کند.


محمد صالح علا

این نویسنده با اشاره به اینکه جامعه ما یک جامعه فرهنگی است، افزود: تاریخ گواه این واقعیت است که سرزمین ایران مفاخر بزرگی را در خود پرورش داده که مردم ما به این مفاخر و بزرگان می بالند و به آن افتخار می کنند پس رسانه صدا و سیما باید این مفاخر و اسطوره ها را به همگان معرفی کند تا هم نسل های آینده آنان را از یاد نبرند و هم جهانیان آن را بشناسند و با این اسطوره ها آشنا شوند.
وی با تاکید بر اینکه تقلید نشان بی هنری است، بیان کرد: کار در رسانه امری خطیر و دشوار است و صدا و سیما باید با تولید برنامه های نو، جذاب، خلاق و پرهیز از تقلید و تکرار زمینه لازم برای ترویج و تبلیغ فرهنگ و ادب فارسی را فراهم کند.

صالح علا گفت: شبکه آموزش در سال های اخیر رشد کیفی خوبی داشته است و اصول زیبایی شناسی رسانه و نوآوری در آن به وضوح دیده می شود و می توان گفت از منظر فرهنگی این شبکه در سال های اخیر رشد داشته است.

هیچ نظری موجود نیست: